Delfin ház túra

Indulás: a hét bármely napján

Időtartam: 8 óra

A program leírása:

Ússz a delfinekkel egy egész napos izgalmas tengeri program keretében! A program egyaránt elérhető Hughada, Makadi Bay, Sahl Hashish vagy El Gouna szállodáiból egyaránt. A reggeli órákban transzfert biztosítunk a szállodákból a Dolphin House-hoz, ahol rengeteg delfint lehet élőben megtekinteni. Egy kis szerencsével még játszani is tudsz ezekkel a csodálatos és intelligens állatokkal a tengerben.

A szállodából reggel 8.00-kor indulunk. Első tengeri megállónknál könnyűbúvárkodásra van lehetőség majd a Dolphin House-t elérve megebédelünk és újabb megállót ejtünk útba, ahol ismét van lehetőség egy kis könnyűbúvárkodásra. Körülbelül 3.30-kor érünk vissza a szállodába.

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket