Gifton sziget program

Indulás : minden nap

időtartam : 8 óra

A program leírása:

Tölts egy kellemes napot a Vörös tengeren, használd ki Hurghada egész évben fantasztikus időjárását, hajózz el Giftun szigetére, ahol egy igazi pihentető napot tölthetsz velünk!

A résztvevőket a szállodából a hajóhoz szállítjuk légkondicionált transzferrel. A hajó a program rövid ismertetése után indul, a tengeren több alkalommal van lehetőség könnyűbúvárkodásra, a színpompás korallzátonyok és a víz alatti világ felfedezésére, ezen kívül lehetőséged lesz a delfinekkel úszkálni egyet! Giftunra való érkezésünk után vízisportok kipróbálására, illetve a sziget felfedezésére egyaránt lesz lehetőség, illetve ekkor szolgáljuk fel a büfé ebédet is. A nap végén a hajó visszaérkezése után transzfert biztosítunk a szállodákig

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket