Mahmya sziget program

Indulás: a hét bármely napján

Időtartam: 8 óra

A program leírása:

A szállodákból transzferbuszokkal a kikötőbe érkezünk, majd a türkizkék vízen egy kényelmes hajó fedélzetén utazunk tovább. Megcsodálhatod a fehér homokos partokat, a pálmalevél tetejű tengerparti kunyhókat. Töltődj fel a Vörös tenger napfényének erejével, lesd meg a játékos delfineket! Mahmyára érkezésünk után lehetőség van sznorkelezésre egy csodálatos korallzátonyon, amely egy kristálytiszta öbölbe torkollik. Pihenj a búvárkodás után egyet a tengerparton, ússz egy jót a csodálatosan kék tengerben.

A sziget szigorúan természetvédelmi védettség alatt áll. Mahmyha tökéletes kikapcsolódást nyújt Hurghada nyüzsgésétől távol, bármilyen korosztály számára

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket