mix szfari,sivatagi túra

Indulás : minden nap

időtartam : : 6 orás

Azoknak a turistáinknak, akik a sivatagot teljes egészében szeretnék megtapasztalni, fél napos programunkat ajánljuk (Szahara park és Oázis szafari), amely a legteljesebb sivatagi élményt nyújtó programunk. Ennek keretében lehetőség van 30 perc quadozásra, 20 perc homokfutóval való kalandozásra illetve dzsippel, vezető kíséretével egy beduin falu meglátogatására is, ahol teljes képet kaphattok arról, hogyan élnek a sivatag őslakói. Élvezd a naplementét a dűnék között, fogyassz el egy tradicionális egyiptomi vacsorát és nézd meg egyiptomi showműsorunkat is! A program után transzfert biztosítun a hotelba.

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket