Utópia sziget

Indulás: a hét bármelyik napján

Időtartam : 8 órás program

A program leírása

Fedezd fel a Vörös-tenger élővilágát egy egész napos könnyűbúvárkodás keretében. A résztvevőknek a reggeli órákban transzfert biztosítunk a szállodákból az indulás helyszínére Safagába, ahol az idegenvezető várja a kirándulókat.

A program rövid ismertetése után hajónk elindul az első könnyűbúvárkodásra alkalmas helyszínre: a program tapasztalt vezetője minden alkalommal az időjárásnak megfelelő legalkalmasabb helyszínt választja ki a sznorkelezéshez, ahol a Vörös-tenger legszebb és legszínesebb élővilággal találkozhatsz aznap!

Amíg egyik helyszínről a másikra hajózunk, alkalmatok lesz egyet horgászni a tengerben a fedélzeten ehhez minden eszközt biztosítunk. A következő könnyűbúvárkodásra alkalmas helyszínen ismét megmártózhattok a tengerben, felfedezhetitek a korallok színes élővilágát, amely csodálatos élményt nyújt! Délben halból készült ebéddel szolgálunk a fedélzeten, majd átszállunk egy üvegfenekű hajó fedélzetére és áthajózunk Utopia szigetére. A szigeten bőven lesz szabadidő a fürdőzésre, „banánhajózásra”, napozásra. A nap végén visszahajózunk a kikötőbe, ahonnan transzfert biztosítunk a szállodákban.

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket