Búvarkodás program

Indulás: a hét bármely napján

Időtartam: 8 óra

A program leírása:

Tölts el egy kellemes napot a nyílt tengeren búvárkodással! A program kezdő és haladó búvároknak egyaránt alkalmas, akik szeretnék a Vörös tenger csodálatos élővilágát élvezni.

A hotelből transzferbuszokkal szállítjuk a résztvevőket a kikötőbe. A hajó több helyen is megáll és biztosít lehetőséget a búvárkodásra, vezető segítségével, aki minden megálló alkalmával elmagyarázza a búvárkodásunk helyszínének sajátosságait. Ezután már csak beugrani kell a tengerbe és élvezni a látványt!

Az első kiadós búvárkodás után felszolgáljuk a hajó fedélzetén az ebédet, majd tovább indulunk a következő búvárkodásra alkalmas helyszínünkhöz. Természetesen könnyűbúvárkodásra is van lehetőség. Az út során lesz lehetőség a pihenésre is, finom frissítők kíséretében. Késő délután térünk vissza ismét a kikötőbe, ahonnan transzferbuszokkal szállítjuk vissza a résztvevőket a szállodákba

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket