Sharm El Naga program

Indulás: a hét bármely napján

Időtartam: 8 óra

A program leírása:

Fedezd fel Sharm El Naga csodálatos tengerpartját! Hurghadától mindössze 40 km-re található tengerpart ideális helyszín lehet a nyugalmat és csendet kereső utasainknak. A szállodából transzferrel szállítjuk át utasainkat az öbölhöz, légkondicionált buszokkal.

Sharm El Naga igazán kiváló választás azoknak, akik szeretik a természet szépségeit csodálni, csendre és nyugalomra vágynak. Az öböl híres gyönyörű homokos tengerpartjáról, illetve csodálatos vízi élővilágáról és korallszirtjeiről. Érdemes egyet könnyűbúvárkodni ebben a földi paradicsomban.

Az ebédet egy kiváló konyhájáról ismert helyi étterem biztosítja. Utasainkat a nap végén biztosítjuk kényelmes transzferszolgáltatásunkat Hurghadába a szállodákig.

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket