Kairói programok

A Normál, Nagy és 2 Napos program

Időtartam : Egész napos

Normál Program

A Normál program keretében hurghadai indulással 18 óra alatt átkelünk busszal a csodálatos egyiptomi sivatagon. Karióba érkezve megtekintjük Kairó régi városrészét. Megtudhatod, milyen eljárással mumifikálták az ókori fáraókat az Egyiptomi Múzeumban tett látogatás során, illetve megcsodálhatod a Piramisokat és a csodálatos Szfinxet is! Kairóban privát egyiptológus idegenvezető lesz segítségünkre, aki elkísér minket az ókori világ 7 csodájának legrégebbikéhez: a Giza-i Priamisokhoz. Meglátogatjuk Cheops, Shepren és Mykerinus halotti templomait, megtudhatjuk a velük kapcsolatos legendákat és történeteket. Ezután a Nagy Szfinxet tekintjük meg: a hatalmas mitikus szobrot,amely az oroszlán testű Khafre fáraót ábrázolja. Ezt követően megtekintjük a Templomok Völgyét, amelyet Khafre fáraó tiszteletére építettek és megcsodálhatjuk az ókori mérnökök elképesztő tehetségét. Ebéd után Kairó központjába utazunk tovább a busszal, ahol megtekintjük az Egyiptom Múzeum kincseit a Tahrir téren. A Marcel Dourgnon tervezte múzeum 120.000 csodálatos darabot őriz az ókorból - a fáraók korából és a görög-római időszakból. Múzeumi látogatásunk során megtudhatod, milyen eljárással mumifikálták az egyiptomi fáraókat. Ezután busszal visszaindulunk Hurghadába.


Nagy program

A normál Kairó programhoz bónuszként választható:

1. Mohamed Ali mecset és a Saladin Citadella Vagy

2. A Sakkarai régió megtekintése


kétnapos program

Korán reggel felvesszük önt a hotelénél egy nagyon tiszta és légkondicionált busszal hogy megkezdjük a turánkat kairoba. Az ösi kairoba fogunk megérkezni hogy körbenézzünk Mohamed Ali mecsetében és az egyedülállo Saladin fellegvárában. Aztán az utunkat az Egyiptom muzeumban folytatjuk hogy megnézzük a fáraok leghiresebb királyának a kincseit.

Miután végeztünk az ebéddel az egyik legjobb tradicionális étteremben Kairoban,elvisszük a hotelbe ahol az éjszakát fogják tölteni a következö napig.

A második nap elmegyünk önökért a hotelhez és a piramisokhoz látogatunk el, hogy a napot a csodálatos és fantasztikus piramisok látványával kezdjük. A turavezetö elmeséli majd hogy a fárao hogyan is épitette meg ezt a hihettlenul nagy és csodálatos épuletet.

Ezt követöen megebédelunk és folytatjuk az utat Sakkarába hogy megnézzük SET király elsö piramisát. Ezután visszavisszük a hotelükbe hurghadára vagy marsa alamba.

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket