Horgászat program

Indulás: a hét bármely napján

Időtartam: 8 óra

Description

Gyere velünk egy egész napos horgásztúrára a Vörös tengerre! Élvezd a teljes kiszolgálást, amelynek keretében biztosítjuk számodra a komplett horgászfelszerelést, az ebédet és az üdítőitalokat is!

A reggeli órákban a szállodából transzfert biztosítunk a hajókikötőbe. Beszállás után rögtön kihajózunk. Utunk során számos csodálatos kis szigetet lesz alkalmunk megcsodálni. Amikor csak kedvünk tartja lehorgonyzunk és horgászunk egyet. Lehetőség van úszni, sznorkelezni de akár búvárkodni is utunk során.

Ebédre finom tengeri halételeket szolgálunk fel a hajón. Visszautunk során élvezd a napsütést! A kikötőbe a koraesti órákban érkezünk és transzfert biztosítunk a szállodába.

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket