paradise sziget program

Indulás: a hét bármely napján

Időtartam: 8 óra

A program leírása:

Fedezd fel Paradise Sziget csodálatos víz alatti élővilágát! A szállodákból transzferbuszokkal szállítjuk résztvevőinket a hajókikötőbe, ahonnan az út kb. 1 óra lesz a szigetig. Az út során többször megállunk egy kis könnyűbúvárkodásra.

A Pradise Beach tengerpart a Giftun Sziget Nemzeti Park része Hurghadához közel. A sziget tökéletes választás a nyugalmat kedvelők számára. A sziget fehér homokos tengerpartjai tökéletes kikapcsolódást biztosítanak. Élvezd a napsütést, a csodaszép tengert, könnyűbúvárkodj egyet, fedezd fel a korallzátonyok élővilágát. A sekély vízben is varázslatosan színes, változatos élővilággal találkozhatsz!

A hajó fedélzetén szolgáljuk fel az ízletes büfé ebédet. Hurghadára történő visszaérkezésünk után transzfert biztosítunk a szállodákig.

Foglald le most


Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket