St Antál és St Pál kolostrok

lelki túrák

időtartam : Egész nap

Description

A szent Antal(?) monostor egy ortodox monsotor ami egy oázidban találhato az északi sivatagban egyiptomban. Mélyen elrejtve a vörös tenger hegyei közé, ami délebbre tallhato Kairotol. A legidösebb monsotor a világon. Szent Antal(?) volt a megalapitoja a monostori életnek. Szent Antal követöiböl állt. Ö volt az elsö keresztény szerzetes. A szent antal monostor a éegkiemelkedöbb monostor egyiptomban és tökéletesen bemutatja a szerzetesi élet mindennapjait. Sok zarándok látogat el ide naprol napra.

A szent pál monostor kisebb és kevésbbé imoressziv mint a szent antal monostor. 4 kápolnája van beleértve szent barlangtemplomát is. Itt alálták meg szent pál maradványait. Mint mindent ösi monostor egyiptomban várfalhoz hasonlo lenyügözö falakkal védett.

Foglald le most


A program ára az alábbiakat tartalmazza:

A hotelek transzfér az idegenveztő Az ebéd

A program ára az alábbiakat NEM tartalmazza:

italok

Mit hozz magaddal?

kényelmes cipő naptej nap szeműveg fényképezőgép

Akár az is tetszhet...

Kairó túra

Egész napos túra Kairóba, hogy fedezze fel a csodálatos látnivalókat,a Gizai piramisokat amik 7 csodája közül leglenyűgözöbb, es nézni múzeumot...

nézz a részleteket

Luxor túra

Egész napos túra luxorba,sivatagon keresztül az ősi Téba városba és felfedezés a Világhírű királyok völgyében és templomokban..

nézz a részleteket

Utópia sziget

Egyedülálló élmény a káprázatos Vörös-tenger vízalatti élővilága, élvezze a búvárkodást a természetes zátonyok es korallok között..

nézz a részleteket

Quad Szafari

elveszunk a hotelnél , utazás a quad-parkba legkondicionalt járművel, majd tesztvezetes Az ATV quad sivatagban És tevegelni Beduin faluban..

nézz a részleteket